SoulBreeze

Online Yoga waar en wanneer het jou uitkomt!

 

SoulBreeze staat voor vernieuwing, mindful, bewustwording en streven naar de beste versie van jezelf. Maar dan wel op een manier waardoor het voor iedereen toegankelijk is;
praktisch, makkelijk en leuk!

 

“Where you are a year from now, is a reflection of the choices you choose to make right now”

 

Vanuit mijn achtergrond als massagetherapeute heb ik ervaren wat stress met je kan doen, zowel fysiek als mentaal. Mijn grootste doelgroep waren mensen met stress gerelateerde klachten zoals nek- en schouderklachten, hoofdpijn en migraine, vermoeidheid en burn-out. Al jaren vind ik het ontzettend leuk om mensen te inspireren en motiveren en dit was dan ook een groot onderdeel in mijn praktijk. Nu ga ik mijn passie voor positiviteit, mindset en bewust leven online voortzetten en wie weet kan ik jullie inspireren naar een nog betere versie van jezelf!

 

Mijn missie is om meer positiviteit de wereld in te sturen en mensen bewuster te maken van hun leven. Op een laagdrempelige manier, lekker down-to-earth gaan we mindfulness, bewust leven en zelfs een beetje spiritualiteit uit het ‘hokje’ zweverig halen. Om een gelukkiger leven te leiden zijn er een aantal belangrijke aspecten die daarbij komen kijken. Door middel van o.a. online yogalessen, cursussen en inspiratieblogs wil ik jullie helpen naar een gelukkiger en positiever leven!